Evropa není zdaleka jednotná - Světlík, Jaroslav
Voľba stratégie pre európsky trh. Rozhodovanie medzi stratégiou štandardizácie na základe globálneho prístupu alebo stratégiou lokalizácie, rešpektujúcou zvláštnosti jednotlivých regiónov. Reklamná komunikácia. Protiklad spoločného životného štýlu a tradičnej kultúrnej hodnoty života.