Volně prodejná léčiva - úspěch reklamy - Dvořáková, Šárka
Nárast voľne predajných liekov v Českej republike. Úspech jednotlivých farmaceutických prípravkov zabezpečený predovšetkým reklamou. Dozor nad reklamou na lieky. Reklamné triky na zvýšenie predaja liekov. Formy komunikácie farmaceutických výrobkov. Čo očakávajú ľudia od reklamy. Reklama zvyšuje potrebu.