Plány bezpečnosti pitnej vody - Büchlerová, Elena
Podľa WHO najúčinnejším spôsobom na zabezpečenie zdravotnej bezpečnosti pitnej vody a spoľahlivého zásobovania pitnou vodou je komplexné hodnotenie a manažment rizík vodárenského systému od zdroja vody až po spotrebiteľa. Pre tento prístup sa používa termín plány bezpečnosti pitnej vody. Plány bezpečnosti pitnej vody vo vodárenskej praxi.