Pestré a veselé obaly nestačí - Růžička, Boris
Čo znamená skutočne dobrý dizajn obalu v súčasnej dobe. Obaly ako nositelia reklamy na zabalený tovar. Obal ako prostriedok na vytvorenie vzťahu a emocionálneho spojenia medzi značkou výrobku a spotrebiteľom. Podiel obalu na tvorbe hodnoty značky. Grafický dizajn obalu. Trendy v tvorbe obalov.