Investovat do designu se rozhodně vyplatí - Loušová, Veronika
Aký je kvalitný dizajn. Občianske združenie Czechdesign.cz na podporu českého dizajnu. Dizajn ako priemyselná disciplína, ktorá naväzuje na umenie a estetické hodnoty. Spolupráca dizajnéra s firmami. Potenciál mladých dizajnérov.