V reklamě se nejvíc cení humor a vtip - Pavlů, Dušan
Prieskum sledovanosti reklám v Českej republike v roku 2006 počas premietania reklamných spotov pod názvom Noc reklamožrútov. Ako vníma český respondent televíznu reklamu. Aká reklama zaujala respondenta. Existencia českého reklamného štýlu. Humor a vtip ako hlavné pútače. Čo je pre český reklamný štýl typické.