Potřebujeme korporatívní daň? - Kotlán, Igor
Varianty zdanenia korporácií v Európskej únii. Typy korporatívnej dane. Porovnanie zdanenia fyzických osôb vo vybraných európskych krajinách. Korporatívna daň v Česku. Laifferova krivka.