Leasing jde s dobou a zdaleka není za svým zenitem - Holík, Pavel
Výhoda lízingu ľahkých nákladných vozidiel. Lízingové splátky ako bežné daňovo uznateľné náklady. Príčina zníženého záujmu o lízing výpočtovej techniky. Elektronická komunikácia v lízingu. Pripoistenie pre prípad finančnej krízy. Lízingové bonusy.