Problémy manažmentu podnikov v súčasnej etape globalizácie - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné atribúty procesu globalizácie. Pozitívne a negatívne prejavy globalizácie v oblasti manažmentu a ekonomiky podnikov. Systémy podnikového manažmentu orientované na elimináciu negatívnych prejavov globalizácie.