Mimomzdové motivačné stimuly ovplyvňujú pracovníkov - Bartl, Jaroslav
Motivačné prvky a faktory vplývajúce na motiváciu zamestnancov. Mimomzdové motivačné stimuly. Investície do rôznych zamestnaneckých výhod. Formy zamestnaneckých výhod.