Daň z pridanej hodnoty a zdaniteľná osoba (komentár doplnený judikatúrou Európskeho súdneho dvora) - Rakovská, Jana
Pohľad na zdaniteľnú osobu z hľadiska základného právneho predpisu EÚ v oblasti DPH, ktorým je v súčasnosti Smernica Rady/112/ES, z hľadiska zákona o DPH č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a tiež judikatúry Európskeho súdneho dvora.