Klasické príklady systematického usporiadania a prezentácie poznatkov a ich aplikácia vo vzdelávaní a manažmente poznatkov - Severa, František
Pôvod a význam I Ťingu. Štruktúra a prvky encyklopedického usporiadania poznatkov. Internet ako najvýznamnejší kultúrny fenomén našej doby. Charakteristika a organizácia poznatkov v Rogetovom tezaure, lexikóne biblických vied, Pattern language.