Desatero budování firemní image
Doporučenia združenia Rhodos, ktoré v Českej republike udeľuje ocenenie za firemný imidž, ako budovať firemný imidž. Dôležitosť prvého dojmu. Správne vybrané kľúčové slová. Dobre zapamätateľné meno. Princíp kontinuity. Úprimnosť v komunikácii. Informácie a spätná väzba. Prínosy a náklady.