Komentár k novelizácii zákona o regulácii v sieťových odvetviach - Vechter, Juraj
Zákon č. 107/2007 Z.z. zo 7. februára 2007, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 276/2001 Z.z. o regulácii v sieťových odvetviach a o zmene a dpolnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zákon nadobúda účinnosť 15. marca 2007 okrem čl. III bodu 11., ktorý nadobúda účinnosť 1. januára 2008.