Boj proti praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu v kontexte EÚ - Nováčková, Daniela
Medzinárodný a európsky rámec prania špinavých peňazí a financovania terorizmu. Charakteristika pojmu špinavé peniaze. Povinná kontrola klienta. Spracovávanie dokumentácie a archivácia dokladov. Právomoci Európskej komisie.