Zmeny energetického zákona vykonané v rámci novelizácie regulačného zákona - Vechter, Juraj
Informácia o najdôležitejších zmenách, ktoré novela energetického zákona prináša. Zlepšenie ponuky podporných služieb v elektroenergetike. Plyn sa nebude predávať v objemových jednotkách, ale v energetických jednotkách.