Spôsoby skončenia pracovného pomeru - Kaveschánová, Silvia
Spôsoby skončenia pracovného pomeru sú upravené v ustanovení paragr. 59 Zákonníka práce. Skončenie pracovného pomeru na dobu určitú. Skončenie pracovného pomeru dohodou, výpoveďou, okamžitým skončením, skončením v skúšobnej dobe.