Metodika ohodnocovania bánk - Jakubec, Miroslav
Ohodnocovanie finančných inštitúcií a bánk - špacifická oblasť v ohodnocovaní. Rozdielne postupy pri ohodnocovaní finančných inštitúcií, bánk a klasických podnikov. Tri rozdiely pri ohodnotení banky a klasickégho podniku: finančná analýza banky, stanovenie odčerpateľných zdrojov, stanovenie úrokovej miery.