Vývoj úrokových nákladov a výnosov a ich dopad na finančné hospodárenie bankového sektora - Čársky, Rastislav
Analýza zmien v oblasti úrokových nákladov a výnosov, ktoré ovplyvňujú bankový sektor a jeho finančné hospodárenie. Úrokové náklady a výnosy bankového sektora vo vzťahu k podnikom. Úrokové náklady a výnosy bankového sektora vo vzťahu k obyvateľstvu. Čisté úrokové výnosy bankového sektora.