Ochranné známky a problémy pri ich ohodnocovaní - Kardoš, Peter
Definícia ochrannej známky. Postupy ohodnocovania ochrannej známky. Rozhodujúce faktory pri ohodnocovaní. Použitie vhodnej metódy na ohodnotenie. Stanovenie správnej výšky licenčného poplatku. Skúsenosti a schopnosti znalcov v odbore priemyselné vlastníctvo. Prognóza tržieb do budúcnosti a dĺžka sledovaného obdobia. Stanovenie koeficientu miery kapitalizácie (diskontnej sadzby). Stanovenie koeficientu zastarania, resp. zhodnotenia.