[Analýza finančných trhov] - Majtánová, Anna
Recenzia na učebnocu Analýza finančných trhov. Cieľom tejto učebnice je poskytnúť informácie budúcim finančným manažérom o problematike finančných trhov, ich segmentov, nástrojov, cien a inštitúcií, ktoré sú sprostredkovateľmi pri plnení hlavných úloh finančného manažéra.