Centrum rozvoja doktorandov - univerzitná spin-off organizácia - Babiaková, Barbora
Informácia o snahe študentov doktorandského štúdia na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici o prepojenie ekonomickej teórie a praxe. Centrum rozvoja doktorandov (2004) umožňuje výmenu poznatkov a vedomostí získaných počas doktorandského štúdia a prepájanie výsledkov vedeckého výskumu s ekonomickou praxou prostredníctvom riešenia zadaných úloh.