Poistenie pohľadávok v krajinách Európskej únie - Drugdová, Barbora
Vymedzenie pojmu poistenie pohľadávok. Najvýznamnejší poskytovatelia poistenia pohľadávok. Spoločnosť Euler Hermes. História spoločnosti Atradius. Spoločnosť Coface.