Mobilní bankovnictví na vzestupu
Nárast používania mobilných telefónov pre prístup do banky a posielanie platieb. Vplyv tejto skutočnosti na životy jednotlivcov a na celú ekonomiku. Protiklad nárastu mobilných telefónov a mobilných platieb. Oslovenie nízkopríjmových skupín obyvateľov bez bankového účtu prostredníctvom mobilného bankovníctva. Mobil ako platobný terminál.