Sociálne siete a partnerstvá - Divičanová, Marcela
Sociálna sieť ako sieť partnerstiev organizácií a inštitúcií verejného, súkromného a neziskového sektora. Pojmy sociálne siete, sociálny kapitál. Vzťah sociálneho kapitálu a ľudského kapitálu. Rozvinutý sociálny kapitál je predpokladom pre rozvoj sociálnych sietí. Význam partnerstiev pri vytváraní pridanej hodnoty, pre miestny rozvoj. Stav sociálnych sietí a partnerstiev na Slovensku - výsledky výskumu v regióne Rimavská Sobota.