Hotovostní platby ustupují
Možnosti využívania jednej platobnej karty v celej EÚ. Zavedenie jednotnej EURO platobnej zóny (SEPA). Informovanosť spotrebiteľov o SEPA. Používanie debetných kariet v zmysle podpory SEPA. Ústup hotovostných platieb. Zlepšenie riadenia financií v dôsledku používania debetných kariet.