Organizácia outsourcingových a hostingových služieb - Vaculík, Juraj
Predmet a kvalita ako dôležité faktory outsourcingu služieb. Outsourcing desktopových služieb. Definícia desktopových služieb. Desktopové služby vo vlastnej réžii. Základné modely pri outsourcingu desktopových služieb. Tvorba kontraktu - Service level agreements (SLA). Príprava na outsourcing desktopov zo strany firmy.