Podpora podnikania a inovácií pre MSP - Filus, Ivan
Malé a stredné podniky sú strategickou cieľovou skupinou Európskej komisie pri plánovaní podporných fondov a programov zameraných na výskumno-vývojové a inovačné aktivity. Program na podporu konkurencieschopnosti a inovácií (CIP) pripravil na roky 2007 až 2013 vyše 3,6 mld eur. Nový program sa bude zameriavať na prístup k finančným prostriedkom na začatie činnosti a rast MSP a na investovanie do inovačných činností, vytváranie prostredia priaznivého pre spoluprácu MSP a všetky formy inovácií.