Jsou efekty "zlaté éry" Just in time pryč? - Pernica, Petr
Súčasná situácia na vyspelých trhoch z pohľadu zákazníka, distribúcie, výroby a dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Logistický systém firmy ako spolutvorca strategickej orientácie firmy. Analýza vybranej vzorky 14 firiem z odboru elektroniky, spotrebného tovaru a automobilov. Identifikované znaky stratégie firiem. Problémy firiem. Riešenie problémov. Znaky logistickej stratégie firiem. Dosiahnuté efekty.