Ako rozšíriť možnosti ERP systémov - Vranský, Roman
Vymedzenie ERP (enterprise resource planning) systému. Hranice a úrovne integrácie ERP. Najpopulárnejšie rozšírenia ERP. Rozhodnutia o rozšírení ERP. Dopady slabej integrácie systémov. Oblasti posudzovania schopnosti podniku pred rozširovaním ERP.