Podnikové portály sa adaptujú na zmeny - Vranský, Roman
Vznik a vymedzenie pojmu portál. Prvé generácie portálov. Historické miľníky budovania podnikových portálov. Rastúce potreby business intelligence. Niektoré právne normy upravujúce spravovanie informácií. Intranet a e-workplace.