Investovali jste do datového skladu? Využijte naplno jeho potenciál - Slánský, David
Korektnosť dát s ktorými pracujeme. Príčiny nekvality dát. Charakteristika Master data management MDM. Centralizácia dát , kľúč k úspešnosti. Lepšie poznanie klienta prostredníctvom MDM.