Business Intelligence: nástroj který umí proměnit data v peníze - Jouklová, Věra
Hľadanie a spracovanie veľkého množstva dát o klientoch alebo každodennej prevádzke firmy pomocou nástroja Business intelligence. Metódy Business intelligence. Manažérsky kokpit. Autopilot na manažérske rozhodnutia. Miliónové úspory pomocou Business inteligence.