Kartový biznis - Lichnerová, Tatiana
Z obsahu: Pravidlá kartovej hry (bankové karty) sa menia. Slovenská sporiteľňa odišla z kartového združenia ZBK (Združenie pre bankové karty). Združenie pre bankové karty by chcelo zastrešovať aj nebankových vydavateľov kariet. O prípravách na euro a kartových podvodníkoch. Banky chcú aktívnych klientov. Vyššia konkurencia sa na cenách kreditiek zatiaľ neprejavuje. Viac kariet, viac terminálov.