Ako podnikať
Z obsahu: Rozvoj ľudí. Kouč manažérovi pomáha, ale neradí. V dobrom tíme ťahá každý sám za jeden povraz. Ročné zúčtovanie zdravotných odvodov. Termíny zúčtovania. Efektívny predajca - s iskrou a zanietením. Poradenstvo.