Čo chcú a dostávajú VIP klienti - Mravcová, Jana
Fenomén privátneho bankovníctva. Služby najsolventnejším. Univerzálne banky kladú na privátne bankovníctvo väčší dôraz, silnejú i menší hráči. Kto má šancu dostať sa do osobitnej pozornosti privátnych bankárov. Ako privátne banky získavajú klientov. Banka musí klienta dobre poznať - rizikový profil klienta. Aké služby ponúkajú privátne banky svojim klientom. Aké sú poplatky v takýchto bankách. Alfou a omegou privátneho bankovníctva je lojalita a diskrétnosť.