Podpora konceptov lean thinking a lean production - Bugan, Miloš
Produkty s vysokou tvorbou pridanej hodnoty. Charakteristika pridanej hodnoty. Efektívnosť postupov a ich štandardizácia. Analýza krivky pridanej hodnoty a nákladov.