Vývoj dane z tabakových výrobkov v SR od roku 2001 v súvislosti s integračným procesom SR do EÚ - Kútniková, Jana
Prehľad vývoja dane z tabakových výrobkov v SR za posledných šesť rokov. Legislatívna úprava dane z tabakových výrobkov v EÚ. Vplyv vstupu SR do EÚ na daň z tabakových výrobkov.