Certifikáty na európske akciové indexy - Melikantová, Viera
Problematika pojmov index, certifikát na index, všeobecné stanovenie výšky indexu. Priblíženie druhov vybraných európskych indexov (EURO STOXX 50, CECE EURO index). Emerging markets.