O derivovaní a integrovaní v Exceli - Dávid, Arnold
Možnosti jednoduchého výpočtu určitého integrálu a jeho aplikácií v Exceli. Tabuľka funkcie danej parametricky. Numerické integrovanie a derivovanie v Exceli. Aplikácie v geometrii a mechanike.