PLM riešenia - nová stratégia rozvoja podnikov - Morháč, Martin
PLM (product lifecycle managemen) - rozvíjajúca sa oblasť riadenia priemyselných podnikov. Plánovanie riadenie procesov súvisiacich s výrobkami. Charakteristika PLM. Podniková stratégia. Prínosy PLM. Výťažnosť inovácií. Efektívnosť a riadenie nákladov. Široké uplatnenie.