Spor o zahraničnú politiku - Weiss, Peter
Príčiny, prečo zahraničná politika SR zohráva stále významnejšiu rolu vo vnútropolitickom diskurze. Zásluhy predsedu SDKÚ - M. Dzurindu v integrácii Slovenska do NATO a Európskej únie. Hendikepy vládnej koalície. Komentovanie cesty predsedu vlády R. Fica do Lýbie ako vyvrcholenie doterajších atakov opozície vedenej SDKÚ. Príprava návštevy R. Fica v Moskve môže priniesť ďalší koalično-opozičný konflikt.