Společenské náklady na jakost - Švihovský, Jaromír
Šírka chápania pojmu kvalita (nielen technické parametre, ale aj ekologický štandard). Náklady na kvalitu, spoločenské náklady na kvalitu, ich štruktúra. Analýza sledovanosti jednotlivých položiek spoločenských nákladov na kvalitu.