Výzva současnosti - zaměstnavatelnost - Kirovová, Iva
Problematika zamestnávateľnosti. Pojem zamestnávateľnosť, jeho charakteristika a použitie. Hlavné faktory ovplyvňujúce zamestnávateľnosť. Charakteristiky zamestnávateľnosti. Zmeny socioekonomického prostredia a konkurencieschopnosť organizácií.