Formulácia základných predpokladov a podmienok v inovatívnom rozvoji logistiky podniku - Dupaľ, Andrej
Formulácia tých základných predpokladov a podmienok, ktoré súvisia s inovatívnym rozvojom, moderným chápaním a riešením logistiky podniku, a to ako v interných, tak aj externých súvislostiach. Orientujme logistiku smerom k zákazníkovi. Rozvíjajme logistickú stratégiu. Vytvorme zodpovedajúci a efektívny logistický informačný systém, zdokonaľujme informačné toky v podnikovej logistike. Uplatňujme prvky znalostného manažmentu v strategickom rozvoji logistických procesov. Aplikujme a zabezpečujme logistický kontroling. Vstupujme do strategických aliancií (spojenectva). Integrujme logistický systém.