Outsourcing logistických činností v podniku - Lichnerová, Linda
Prečo využívať outsourcing? Strategické dôvody pre outsourcing. Ako zaviesť v podniku outsourcing. Dôsledky a problémy outsourcingu. Outsourcing v logistike. Poskytovatelia logistických služieb. Situácia na Slovensku - ako najvýznamnejší zákazník firiem poskytujúcich logistické služby je na Slovensku automobilový priemysel.