Slovenské špecifiká komunikácie v médiách - Polák, Braňo
Slovenský mediálny trh a jeho rôznorodosť a otvorenosť k inovatívnym riešeniam komunikácie. Boom nových médií za dverami. Používanie internetu. Televízna reklama.