Iniciatívu smerujeme do oblasti prevencie a adaptácie na nové podmienky
Ekonomické straty v dôsledku živelných udalostí. Odporúčania poisťovateľom i poistníkom. Identifikácia a kvantifikácia rizika. Uvedomovanie si problému. Poskytovanie vhodného krytia. Prevencia a adaptácia Súkromno-verejné partnerstvo.