Synergia inovačných aktivít, znalostného manažérstva a environmentálneho prístupu - Molnár, Pavol
Definovanie pojmov inovácie, inovačné manažérstvo, znalostné manažérstvo. Environmentálne manažérstvo. Budúcnosť úspechu podnikateľského subjektu, bude významne závisieť od optimálnej synergie troch významných pilierov budúcnosti - aktivít inovačného, znalostného a environmentálneho manažérstva.