Trh podielových fondov v podmienkach Slovenskej republiky - Pilch, Ctibor, 1957-
Charakteristika podielového fondu. Typy podielových fondov: fondy peňažného trhu, dlhopisové fondy, akciové fondy, zmiešané fondy a fondy fondov. Ďalšie druhy fondov. Charakteristika trhu podielových fondov v Slovenskej republike.